Kuvituskuva, kuva: iStock.com / tnoronen

Uusi vuosi 2022 on jo kulman takana. Joulun jälkeen ei mene montaakaan päivää kun päästään juhlistamaan vuoden 2021 päättymistä ja uuden vuoden 2022 alkamista. Monelle uusivuosi on todella tärkeä juhla, koska se aloittaa uuden vuoden ja on hyvä syy juhlia.

Missä ja miten sinä aiot uutta vuotta juhlistaa? Jos haluat suunnata kotimaassa oman tavanomaisen elinpiirisi ulkopuolelle, eli tehdä pikaisen kotimaanmatkan, niin katso tästä vinkit sopivan majoituksen löytämiseen nopealla aikataululla.

Parhaat on ehkä jo viety, mutta ei hätää

Karu fakta tässä vaiheessa vuotta on se, että monet tai oikeastaan lähes kaikki parhaat lomakohteet ja majoitukset on melko varmasti jo varattu täyteen, sillä uusivuosi on todella suosittua aikaa pitää lomaa.

Mutta eipä hätäillä. Hyviä lomakohteita ja loistavia majoitusvaihtoehtoja on varmasti vielä joitakin jäljellä. Kannattaa vain toimia nopeasti ja nähdä hieman vaivaa.

Varaa perinteinen mökki uudeksi vuodeksi

Uusi vuosi mökillä on varmasti mieluisa vaihtoehto monelle uudenvuoden juhlintaan ystävien tai perheen kesken. Jos haluatte porukalla suunnata esimerkiksi jonkun laskettelukeskuksen läheisyyteen, niin katso löytyykö näin pikaisella aikataululla seureellesi sopiva *mökki uudeksivuodeksi. Onnea etsintään.

Suuntaa rentouttavaan kylpylään

Jos haluat viettää uudenvuoden aaton ja päivän kaupungissa ja mielellään lämpimässä rentoutuen, niin kylpylä on varmasti loistava vaihtoehto uudenvuoden juhlintaan. Katso Suomen kylpylät kartalla ja löydä sinua lähellä oleva kohde. Varaa loma ja nauti.

Hyvää tulevaa vuotta 2022!

Toivottaa: Kotimaankohteet.fi toimitus