Aktiviteetit

Kotimaanmatkalla voit tehdä, nähdä ja kokea monenlaista

Mitä Suomessa voi tehdä lomalla tai matkalla? Kotimaanmatkalla voit tehdä ja harrastaa sitä mitä teet myös kotona ja lähimaisemissa. Voit harrastaa erilaisia liikunta- ja uhreilulajeja, kokeilla uusia lajeja, nauttia kulttuurista, retkeillä luonnossa tai vaikka rentoutua kylpylässä. Tässä on vain muutama idea, mitä aktiviteetteja voit kotimaan matkallasi tehdä. Katso myös erilaiset kotimaan matkakohteet ja insiproidu.

Matkakohteet

Retkeile ja nauti luonnosta

Retkeily on loistava tapa nauttia luonnosta. Retkeilykohteita löytyy monipuolisesesti koko maasta etelästä pohjoiseen. Erilaisia retkeilykohteita löytyy sekä lyhyille päiväretkille että monen päivän vaelluksille.

Laskettele ja nauti lumesta

Laskettelu on yksi parhaista tavoista nauttia talvesta ja ulkoilmasta. Lasketteluun sopivia kohteita löytyy monipuolisesesti ympäri maata. Laskettavaa löytyy niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin laskijalle.

Vietä loma perheen kanssa

Omalle perheelle parhaat lomanviettopaikat ja aktiviteetit löytyvät itse testaamalla. Katso muutamia vinkkejä perheloman tekemiseen kotimaassa.

Yhdistä etätyö ja loman vietto

Nauti lomasta tehokkaan etätyöpäivän jälkeen. Workcation, eli etätyöloma on joustava tapa yhdistää etätyö ja loman vietto yhdessä perheen kanssa.

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot

Löydä laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta.