Kylpylälahjakortti

Mitä antaa...

… syntymäpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, äitienpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, valmistujaislahjaksi, läksiäislahjaksi tai vaikka joululahjaksi? Kylpylälahjakortti on loistava lahjaidea joka sopii monenlaiselle lahjansaajalle ja se on helppo antaa. Kylpylälahjakortti ilahduttaa lahjansaajaa ja se on mainio keino muistaa läheisiä.

Kylpylät ovat loistavia paikkoja, joissa lahjakortin saaja voi rentoutua lomalla tai arjen keskellä yksin tai yhdessä läheisten kanssa. Kylpylät ovat hyviä paikkoja irtiottoon arjesta, sillä niistä löytyy yleensä mm. erilaisia porealtaita, hierovia suihkuja, lämmin- ja kylmävesialtaita sekä saunoja takaamaan rentouttavan lahjan. Kylpylälahjakortti on loistava lahja idea vastavalmistuneelle raskaan urakan jälkeen, tai vaikka syntymäpäivälahjaksi sellaiselle henkilölle jolla on jo kaikkea.

Anna lahjaksi Holiday Clubin kylpylälahjakortti

Kylpylälahjakortti ilahduttaa lahjansaajaa ja on mainio keino muistaa läheisiä. Kylyplälahjakortti on helppo antaa. Sen voi ostaa kätevästi netissä ja valita lahjakortille halutun toimitustavan.