Edullinen loma Suomessa

Suunnittele loma ja varaa majoitus ajoissa ja vietä edullinen loma kotimaassa

Monesti ajatellaan, monesti toki ihan aiheestakin, että lomailu Suomessa on aina todella kallista. Näin ei kuitenkaan aina tarvitse olla, edullinen loma onnistuu myös Suomessa. Melko pienillä ja arkisilla valinnoilla voit toteuttaa loman edullisesti myös kotimaassa. Matkat, ruuat ja majoitus maksavat toki aina jotain, mutta niissä voi myös säästää helposti.

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot

Löydä laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta.

Ruokaile kotimaan lomalla yhtä edullisesti kuin kotona

Huoneistohotellit, kylpylöiden loma-asunnot ja vuokramökit ovat siitä erittäin hyviä tapoja toteuttaa edullinen loma Suomessa, että niistä löytyy oma keittiö. Omassa keittiössä voi itse tehdä edullisesti ruokaa ihan kuin kotona ja säästää lomamatkan ruokakuluissa todella merkittävänkin summan rahaa verrattuna ulkona syömiseen. Toki itseä ja läheisiä kannattaa lomalla hemmotella käymällä ravintolassa, mutta jos tekee edes osan ruuista itse, niin koko reissun ruokakulut voivat olla huomattavasti edullisemmat.

Ruokakaupasta ostettu ruoka on ravintolan ruokaa edullisempaa myös matkalla

Kotimaassa lomamatkan kustannuksissa voi säästää suuren summan rahaa kun tekee loma-ajan ruokaostokset jo ennen matkaa, matkan varrelta tai paikan päältä edullisesta ruokakaupasta, eikä aina siitä kaikkein kalleimmasta vaihtoehdosta. Kun valmistaa loma-ajan ruuat itse sen sijaan että ruokailee joka päivä lomakohteen arvokkaissa ravintoloissa, niin rahaa säästyy helposti jopa satoja euroja.

Jos syötte merkittävän osan lomamatkan aterioista itse tehdystä ruuasta, niin lomasta tulee huomattavasti edullisempi. Näin myös ne yksittäiset kerrat ravintolassa tuntuvat vielä enemmän luksukselta. Jos olet kiinnostunut säästämisestä, niin katso lisää vinkkejä arjen kustannuksissa säästämisestä.

Edullinen kylpyläloma Suomessa

Kylpylät ja kylpylähotellit ovat loistavia paikkoja toteuttaa edullinen ja silti rentouttava ja ennen kaikkea arjesta poikkeava loma Suomessa. Kylpylässä mieli lepää ja voit rentoutua monenlaisissa poreissa, altaissa ja saunoissa.

Edullinen kylpyläloma löytyy parhaiten seuraamalla ajankohtaisia tarjouksia ja olemalla avoin lomakohteen ja loma-ajan suhteen. Vältä ruuhkaisinta sesonkia löytääksesi edullisempia lomatarjouksia.

Edullinen kylpyläloma Suomessa kannattaa suunnitella hyvissä ajoin etukäteen ja pohtia loman aktiviteetteja etukäteen. Tarvitaanko kylpylärannekkeet joka päivälle ja säästetäänkö sillä, että ei käydä ihan joka päivä kylpylässä. Välipäivänä voi vaikka ulkoillta tai tehdä jotain ihan muuta. Selvitä etukäteen mitä muita aktiviteetteja lomalla voisi tehdä kylpylässä polskimisen lisäksi.

Ruokakulut, varsinkin ravintolassa, nostavat myös edullisen kylpyläloman hintaa melkoisesti. Mieti etukäteen mitä ja missä aiotte edullisella kylpylälomalla syödä.

Muista myös että monet kylpylät saattavat tarjota ajoittain erilaisia äkkilähtöjä, jotka saattava olla todella edullisia.

Varaa rento kylpyläloma

Rentoudu trooppisten allasosastojen lämmössä ja nauti hemmottelevista Day Spa -hoidosta. Tutustu Scandicin tarjouksiin ja vietä rento kylpyläloma hotellissa!

Edulliset perhelomat Suomessa

Onko teillä suunnitelmissa toteuttaa edullinen loma koko perheen kanssa? Edulliset perhelomat Suomessa onnistuu myös kohtuullisen helposti, kunhan sen eteen näkee vain ensin hieman vaivaa. Perheen lomaa varten kannattaa etsiä edullisimmat majoitukset, sekä suunnitella etukäteen ruokailut ja aktiviteetit. Näistä muodostuu matkakulujen lisäksi merkittävin osa matkan hinnasta.

Ulkona syöminen ja palvelut matkakohteessa tunnetusti maksavat melko paljon Suomessa verratuna moneen ulkomaam lomakohteeseen. Lomamatkalle kertyy helposti hintaa kun ynnätään kaikki mahdolliset kulut yhteen. Matkat, majoitus, ruuat ja paikan päällä tehtävä aktiviteetit nostavat loman hintaa nopeasti. Vältä heräteostoksia, suunnittele etukääteen ja varaa ajoissa.

Mihin haluaisitte mennä ja mitä haluaisitte tehdä lomalla?

Retkeily
Retkeily kansallispuistossa – Seikkailua Suomen luonnossa

Retkeily kansallispuistossa – Seikkailua Suomen luonnossa

Kevään tullen monet suomalaiset kaipaavat luontoon ja retkeilemään, ja mikä olisikaan parempi tapa kokea Suomen upea luonto kuin vierailemalla kansallispuistoissa? Retkeily kansallispuistossa antaa mahdollisuuden nähdä ja kokea upeita luontoelämyksiä. Esimerkiksi Nuuksion, Repoveden ja Oulangan kansallispuistot tarjoavat retkeilijöille monipuolisia elämyksiä ja unohtumattomia hetkiä luonnonhelmassa.

Kesä
Juhannus 2023

Juhannus 2023

Juhannus, odotettu keskikesän juhla on täällä taas. Tänä vuonna juhannusaatto on perjantaina 23.6.2023. Lue vinkit juhannuksen viettoon.

Lue lisää vinkkejä ja ideoita kotimaan matkailuun