Majoitus Suomessa

Löydä sopiva majoitus kotimaanmatkallesi

Kotimaanmatkailun majoituksen voi järjestää itselleen ja seurueelleen todella helposti. Voit etsiä edullisen hostellin, majoittua tasokkaassa hotellissa, varata oman vuokramökin tai yöpyä vaikka teltassa luonnon keskellä riippuen tietenkin vaatimuksistasi ja matkasi tarkoituksesta.

Hotellit ja kylpylähotellit Suomessa

Kotimaan majoitus järjestyy helposti ja nopeasti, kun varaat itsellesi ja seureellesi sopivan hotellin. Suomesta löytyy paljon erilaisia hotelleja eri hintaluokista. *Trivago auttaa sinua löytämään sinulle sopivan hotellin helposti ja nopeasti. Katso Suomen parhaat kylpylät ja vietä rentouttava kylpyläloma Suomessa. Katso myös parhaat *kylpylähotellitarjoukset.

Kalustetut asunnot, huoneistohotellit ja hostellit

Kalustetut asunnot, huoneistohotellit ja hostellit ovat loistavia ja edullisia vaihtoehtoja hotellimajoitukselle myös kotimaan matkalla. *Forenomin kautta saat tilapäiseen majoitustarpeeseen kalustetun asunnon helposti ja edullisesti.

Lomatarjoukset ja kampanjat

Katso kampanjat ja poimi kauden parhaat hinnat loma-asuntoihin, mökkeihin ja kylpylähotelleihin.
Varaa lomasi ajoissa sillä parhaat kohteet ja hinnat menevät nopeasti.

Mökkimajoitus Suomessa

Suomi on mökkien ja mökkeilyn luvattu maa. Erilaisia mökkejä ja vuokramökkejä löytyy pilvin pimein lähestulkoon maan joka kolkasta. Mökkien taso vaihtelee suuresti. Osa on alkeellisia mummonmökkejä ilman mukavuuksia ja osa täysin varusteltuja kakkosasuntoja. Osa mökeistä sijaitsee niin sanotusti kuivalla maalla, osa järven tai meren rannalla ja osa saarissa autoteiden ulottumattomista.

Mökin vuokraaminen lomakeksuksesta tai yksityiseltä on loistava tapa majoittua kotimaanmatkalla. Vuokraa edullinen *mökkimajoitus Suomessa ja toteuta unohtumaton lomamatka nauttien mökistä, sen varusteluista ja ennen kaikkea haluamastasi sijainnista.

Leirintäalueet Suomessa

Caravan-lehden Leirintäopas sivustolla on esitelty Suomessa olevia caravan-alueita todella kattavasti. Näihin kannattaa tutustua kotimaanmatkaa matkailuautolla tai -vaunulla suunniteltaessa ja toteutettaessa. Lue leirintäalueiden esittelyt ja löydä sopiva leirintäalue.

Yöpyminen teltassa Suomessa

Jokamiehen oikeuden nojalla on sallittua leiriytyä väliaikaisesti toisen maille. Käytännössä tämä tarkoittaa 1–2 päivän majoittumista.

Pidempiaikainen majoittuminen vaatii maanomistajan luvan. Häiriötä ei luonnollisestikaan saa aiheuttaa maanomistajalle. Perehdy tarvittaessa etukäteen jokamiehen oikeuksien mukaiseen leiriytymiseen (Laki24.fi) ennen yöpymistä toisten mailla.

Fjällräven Abisko View 2

Tilapäismajoiuts Suomessa

Elämä on täynnä erilaisia muuttuvia tilanteita ja joskus arjenkin keskellä voi tulla eteen tarve majoittua tilapäisesti kodin ulkopuolelle pidemmäksi aikaa. Joskus taas saattaa tulla eteen mahdollisuus majoittua kauempana kotoa esimerkiksi etätyöloman merkeissä. Niin tai näin, tilapäinen majoitus on tarvittaessa suhteellisen helppo järjestää monilla eri paikkakunnilla Suomessa.

Kylpylät ovat loistava tapa majoittua kotimaassa!

Lue lisää aiheesta majoitus Suomessa