Majoitus Suomessa

Löydä sopiva majoitus kotimaanmatkalle

Kotimaanmatkailun majoituksen voi järjestää itselleen tai matkaseurueelle todella monin eri tavoin. Voit etsiä edullisen hostellin, majoittua tasokkaassa hotellissa, varata oman vuokramökin tai yöpyä vaikka teltassa luonnon keskellä riippuen tietenkin vaatimuksistasi ja matkasi tarkoituksesta. Suomi on hyvä maa matkailla ja majoitusvaihtoehtoja on helppo löytää netistä.

Minkälaisen majoituksen haluat kotimaanmatkallesi?

Kylpylähotellit Suomessa

Kotimaan majoitus järjestyy helposti ja nopeasti, kun varaat itsellesi ja seureellesi sopivan hotellin. Suomesta löytyy paljon erilaisia hotelleja eri hintaluokista. *Trivago auttaa sinua löytämään sinulle sopivan hotellin helposti ja nopeasti. Katso Suomen parhaat kylpylät ja vietä rentouttava kylpyläloma Suomessa.

Kylpylät ovat loistavia paikkoja rentoutua lomalla tai vaikka arjen keskellä. Kylpylässä on helppo rentoutua yksin tai yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Kylpylöistä löytyy usein erilaisia porealtaita, hierovia suihkuja, lämmin- ja kylmävesialtaita sekä erilaisia saunoja ja rentouttavia hoitoja takaamaan rentouttavan kylpyläloman. Katso Suomen parhaat kylpylät kartalla ja löydä seuraava matkakohteesi.

Kalustetut asunnot, huoneistohotellit ja hostellit

Kalustetut asunnot, huoneistohotellit ja hostellit ovat loistavia ja edullisia vaihtoehtoja hotellimajoitukselle myös kotimaan matkalla. *Forenomin kautta saat tilapäiseen majoitustarpeeseen kalustetun asunnon helposti ja edullisesti.

Varaa rento kylpyläloma

Rentoudu trooppisten allasosastojen lämmössä ja nauti hemmottelevista Day Spa -hoidosta. Tutustu Scandicin tarjouksiin ja vietä rento kylpyläloma hotellissa!

Mökkimajoitus Suomessa

Suomi on mökkien ja mökkeilyn luvattu maa. Erilaisia mökkejä ja vuokramökkejä löytyy pilvin pimein lähestulkoon maan joka kolkasta. Mökkien taso vaihtelee suuresti. Osa on alkeellisia mummonmökkejä ilman mukavuuksia ja osa täysin varusteltuja kakkosasuntoja. Osa mökeistä sijaitsee niin sanotusti kuivalla maalla, osa järven tai meren rannalla ja osa saarissa autoteiden ulottumattomista.

Mökin vuokraaminen lomakeksuksesta tai yksityiseltä mistä päin maata tahansa on loistava tapa majoittua kotimaanmatkalla. Löydä edullinen *vuokramökki Suomesta ja toteuta unohtumaton lomamatka nauttien mökistä, sen varusteluista, ympäröivästä luonnosta ja ennen kaikkea haluamastasi sijainnista.

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen

Löydä laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta.

Leirintäalueet Suomessa

Caravan-lehden Leirintäopas sivustolla on esitelty Suomessa olevia caravan-alueita todella kattavasti. Näihin kannattaa tutustua kotimaanmatkaa matkailuautolla tai -vaunulla suunniteltaessa ja toteutettaessa. Lue lisää leirintäalueista ja löydä sopiva leirintäalue.

Yöpyminen teltassa Suomessa

Jokamiehen oikeuden nojalla on sallittua leiriytyä väliaikaisesti toisen maille. Käytännössä tämä tarkoittaa 1–2 päivän majoittumista.

Pidempiaikainen majoittuminen vaatii maanomistajan luvan. Häiriötä ei luonnollisestikaan saa aiheuttaa maanomistajalle. Perehdy tarvittaessa etukäteen jokamiehen oikeuksien mukaiseen leiriytymiseen (Laki24.fi) ennen yöpymistä toisten mailla.

Fjällräven Abisko View 2

Tilapäismajoiuts Suomessa

Elämä on täynnä erilaisia muuttuvia tilanteita ja joskus arjenkin keskellä voi tulla eteen tarve majoittua tilapäisesti kodin ulkopuolelle pidemmäksi aikaa. Joskus taas saattaa tulla eteen mahdollisuus majoittua kauempana kotoa esimerkiksi etätyöloman merkeissä. Niin tai näin, tilapäinen majoitus on tarvittaessa suhteellisen helppo järjestää monilla eri paikkakunnilla Suomessa.

Kylpylät ovat loistavia matkakohteita ja kylpylähotellit rentouttava tapa majoittua kotimaassa!

Lue lisää aiheesta majoitus Suomessa