Majoitus Suomessa

Etsi ja löydä majoitus kotimaanmatkalle

Kotimaanmatkailun majoituksen voi järjestää itselleen ja seurueelleen todella monella tavoin. Voit etsiä edullisen hostellin, majoittua tasokkaassa hotellissa tai yöpyä vaikka teltassa luonnon keskellä riippuen tietenkin vaatimuksistasi ja matkasi tarkoituksesta.

Minkälaisen majoituksen haluat matkallesi?

Hotellit ja kylpylähotellit Suomessa

Kotimaan majoitus järjestyy helposti ja nopeasti, kun varaat itsellesi ja seureellesi sopivan hotellin. Suomesta löytyy paljon erilaisia hotelleja eri hintaluokista. *Trivago auttaa sinua löytämään sinulle sopivan hotellin helposti ja nopeasti.

Kalustetut asunnot, huoneistohotellit ja hostellit

Tarvitsetko majoitusta tilapäiseen tarpeeseen? Varaa edullinen majoitus *Forenomista.

Mökkimajoitus Suomessa

Suomi on mökkien ja mökkeilyn luvattu maa. Erilaisia mökkejä löytyy pilvin pimein lähestulkoon maan joka kolkasta. Mökkien taso vaihtelee suuresti, osa on alkeellisia mummonmökkejä ilman mukavuuksia, osa täysin varusteltuja kakkosasuntoja. Osa mökeistä sijaitsee niin sanotusti kuivalla maalla, osa järven tai meren rannalla ja osa saarissa autoteiden ulottumattomista.

Mökin vuokraaminen lomakeksuksesta tai yksityiseltä on loistava tapa majoittua kotimaassa. Vuokraa edullinen *mökkimajoitus Suomessa ja toteuta unohtumaton lomamatka nauttien mökistä, sen varusteluista ja ennen kaikkea haluamastasi sijainnista.

Leirintäalueet Suomessa

Caravan-lehden Leirintäopas sivustolla on esitelty Suomessa olevia caravan-alueita todella kattavasti. Näihin kannattaa tutustua kotimaanmatkaa matkailuautolla tai -vaunulla suunniteltaessa ja toteutettaessa. Lue leirintäalueiden esittelyt ja löydä sopiva leirintäalue.

Yöpyminen teltassa Suomessa

Jokamiehen oikeuden nojalla on sallittua leiriytyä väliaikaisesti toisen maille. Käytännössä tämä tarkoittaa 1–2 päivän majoittumista. Pidempiaikainen majoittuminen vaatii maanomistajan luvan. Häiriötä ei luonnollisestikaan saa aiheuttaa maanomistajalle. Perehdy huolella jokamiehen oikeuksien mukaiseen leiriytymiseen (Laki24.fi) ennen yöpymistä toisten mailla.

Fjällräven Abisko View 2

Lue lisää aiheesta majoitus Suomessa