Suomen kylpylät ja kylpylähotellit

Kylpylät Suomi – Rentoudu ja nauti kylpylässä yksin tai yhdessä

Kylpylät ovat loistavia paikkoja rentoutua lomalla tai arjen keskellä. Kylpylässä voit rentoutua monin eri tavoin yksin tai yhdessä. Kylpylöistä löytyy yleensä erilaisia porealtaita, hierovia suihkuja, lämmin- ja kylmävesialtaita sekä erilaisia saunoja ja rentouttavia hoitoja takaamaan rentouttavan loman. Kylpylähotellit ovat loistavia paikkoja viettää kylpyläloma Suomessa. Katso Suomen parhaat kylpylät kartalla ja löydä seuraava matkakohteesi.

Kylpylät Suomessa

Suomesta löytyy nykyään jo yli 50 kylpylää ja kylpylähotellia ympäri maata. Suomi on pitkä maa, mutta siitä huolimatta kylpylöitä löytyy etelästä pohjoiseen.

Kylpylät Suomessa ovat loistavia paikkoja rentoutua ja hemmotella itseä nauttien myös yhteisestä ajasta läheisten kanssa.

Kylpyläloma kannattaa varata ajoissa. Myös mahdolliset hoidot ja muut aktiviteetit kannattaa varata ajoissa, jotta saatte ne sopivaan aikaan loman aikana.

Kylpylät lähellä tai hieman kauempana

Kotia lähimpänä sijaitsevassa kylpylässä voi kätevästi käydä rentoutumassa kiireisen arjen keskellä. Katso kartalta lähelläsi olevat kylpylät ja suuntaa rentoutumaan.

Kotimaanmatkalla puolestaan kylpylässä voi käydä rentoutumassa ja polskimassa lomamatkan aikana vaikka useitakin kertoja. Kylpylähotelli mahdollistaa rentouttavan kylpyläloman hotelliaamiaisella ja kaikilla mukavuuksilla.

Suomen kylpylät kartalla

Flamingo, Vantaa

Lue lisää tai siirry varaamaan kylpyläloma *Flamingosta.

Haikon kartano, Porvoo

Lue lisää tai siirry varaamaan kylpyläloma *Haikon Kartanosta.

Holiday Club Caribia, Turku

Lue lisää tai siirry varaamaan loma *Holiday Club Caribian sivuilta.

Holiday Club Katinkulta, Vuokatti, Sotkamo

Lue lisää tai siirry varaamaan loma *Holiday Club Vuokatin sivuilla.

Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Lue lisää tai siirry varmaan kylpäloma *Holiday Club Kuusamon Tropiikin sivuilla.

Holiday Club Saariselkä

Lue lisää tai siirry varaamaan kylpyläloma *Holiday Club Saariselän sivuilla.

Holiday Club Saimaa

Lue lisää tai siirry varaamaan kylpyläloma *Holiday Club Saimaan sivuilla.

Holiday Club Salla

Lue lisää tai siirry varaamaan kylpyläloma *Holiday Club Sallan sivuilla.

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Lue lisää tai siirry varaamaan kylpyläloma *Holiday Club Tampereen Kylpylän sivuilta.

Naantalin Kylpylä

Lue lisää tai siirry varaamaan kylpyläloma *Naantalin Kylpylästä.

Yyterin Kylpylä

Lue lisää tai siirry varaamaan kylpyläloma *Yyterin Kylpylästä.

Allas Sea Pool

Saimaanranta Resort by Anttolanhovi, Mikkeli

Lue lisää tai siirry varaamaan kylpyläloma *Anttolanhovista.

Levi Hotel Spa, Kittilä

Lue lisää tai siirry varaamaan kylpyläloma *Levi Hotel Spasta.

Keurusselkä, Keuruu

Hotelli Mesikämmen, Ähtäri

Lue lisää tai siirry varaamaan kylpyläloma *Hotelli Mesikämmenestä.

Härmän kylpylä, Ylihärmä

Imatran Kylpylä, Imatra

Lue lisää tai siirry varaamaan kylpyläloma *Imatran Kylpylästä.

Kalajoki Resort, Kalajoki

Lue lisää tai siirry varaamaan kylpyläloma Kalajoelta *Santa’s Resort & Spa Hotel Sanista.

Kumpeli Spa, Heinola

Lue lisää tai siirry varaamaan loma *Kumpeli Spasta.

Peurunka, Laukaa

Lue lisää tai siirry varaamaan kylpyläloma *Peurungasta.

Rokua Health & Spa

Lue lisää tai siirry varaamaan kylpyläloma *Rokuan kylpylästä.

Ruissalon kylpylä, Turku

Lue lisää tai siirry varaamaan kylpyläloma *Ruissalon Kylpylästä.

Holiday Club Vierumäki

Holiday Club Vierumäeltä löytyy tällä hetkellä hemmotteleva Day Spa ja sinne on suunnitteilla myös kylpylä- ja saunamaailma. Lue lisää resortin palveluista ja siirry varaamaan hemmotteleva aktiiviloma *Holiday Club Vierumäen sivuilta.

Hotel & Spa Resort Järvisydän, Rantasalmi

Lue lisää tai siirry varaamaan kylpyläloma *Järvisydämestä.

Kylpyläloma Suomessa

Rentouttava kylpyläloma Suomessa on mahdollista toteuttaa lähes tulkoon missä päin maata tahansa. Kylpylät sijaitsevat usein alueella, josta löytyy paljon muitakin matkailukohteita kylpylän ja hotellin lisäksi.

Osa kylpylöistä sopii loistavasti lapsiperheille ja osa on suunnattu hieman varttuneemmalle väelle. Monet Suomen kylpylät ja kylpylähotellit tarjoavat useita vapaa-ajan aktiviteetteja lähiympäristössä joko järjestäen niitä itse tai yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kylpyläloma on helppo suunnitella ja toteuttaa. Parhaat kohteet ja hinnat varataan ajoissa, joten kannattaa toimia nopeasti. Katso ajankohtaiset kylpylätarjoukset ja katso myös *parhaat kylpylätarjoukset.

Syyslomat

Rentouttava kaupunkiloma vai ruskaretki pohjoiseen. Haluatko lähteä rentouttavalle syyslomalle? Katso Holiday Clubin hotellilomat, kylpylälomat ja loma-asunnot.

Kylpylät Suomi – Suomen parhaat kylpylät ja kylpylähotellit

Flamingo Spa, Vantaa

Flamingo Spa sijaitsee Vantaalla Flamingo viihdekeskuksessa. Flamingo Spa on monipuolinen kylpylä, josta löytyy erikseen vesipuisto, aikuisten kylpylä ja hoitolamaailma. Aikuisten kylpylästä löytyy muun muassa Avanto kylmävesiallas, Lämminvesiallas ja Mineraalivesiallas. Vesipuistosta puolestaan löytyy Wibit-rata, vesiliukumäki Inkaputous, Familia-liukumäki, Villivirta ja Vastavirta-allas.

Lue lisää ja varaa edullinen *kylpyläloma Sokos Hotel Flamingosta.

Haikon kartano, Porvoo

Haikon kartano sijaitsee Porvoossa. Haikosta löytyy upea kartanorakennus, hotelli, kylpylä, ravintola, erilaisia tiloja kokouksien ja juhlien pitämiseen sekä upeat ulkoilumaastot.

Lue lisää ja varaa edullinen *kylpyläloma Haikon Kartanosta.

Holiday Club Caribia, Turku

Holiday Club Caribia on monipuolinen kylpylähotelli joka sijaitsee Varsinais-Suomessa Turussa lähellä keskustaa.

Kylpylästä löytyy mm. kahluuallas vesileluineen, vesivirtoja, 3 vesiliukumäkeä, erilaisia porealtaita, kuntouintiin soveltuva allas, ulkoallas, kylmävesiallas ja vesihierontapisteitä. Lisäksi kylpyläresortista löytyy mm. kuntosali, minigolfkenttä, SuperPark ja hyvät ulkoilumahdollisuudet läheisen Aurajoen rannoilla.

Kylpylä soveltuu hyvin rentoutumiseen ja lomailuun niin pariskunnille, perheille, kaveriporukoille kuin työporukoillekin. Katso tarkemmat tiedot ja varaa *kylpyläloma Holiday Club Caribiasta.

Holiday Club Katinkulta, Vuokatti, Sotkamo

Holiday Club Katinkulta on monipuolinen kylpylähotelli joka sijaitsee Kainuussa Sotkamossa pienen matkan päässä Vuokatin laskettelukeskusta.

Katinkullan kylpylästä löytyy mm. lastenallas, vesiliukumäki, vesivirtoja, useita porealtaita sekä monipuolinen saunamaailma, josta löytyy mm. höyrysauna, luolasauna ja tavallinen sauna. Kylpylän lisäksi Katinkullan läheisyydestä löytyy paljon erilaisia aktiviteetteja niin sisällä, kuin ulkona. Kylpylän ulkopuolelta löytyy myös kaksi savusaunaa ja paljua sekä talvella mahdollisuus käydä myös avannossa. Kylpylän läheltä löytyy erinomaiset mahdollisuudet talvella hiihtämiseen ja Vuokatissa lasketteluun sekä kesällä golfaamiseen ja erilaisiin pallopeleihin. Alueelta löytyy mm. golf-simulaattori, keilahalli ja uimaranta.

Katinkulta soveltuu erinomaisen hyvin rentoutumiseen ja lomailuun niin pariskunnille, perheille, kaveriporukoille kuin työporukoillekin. Katso tarkemmat tiedot ja varaa *kylpyläloma Holiday Club Katinkullasta.

Holiday Club Kuusamon Tropiikki, Kuusamo

Holiday Club Kuusamon Tropiikki sijaitsee nimensä mukaisesti Kuusamossa Pohjois-Pohjanmaalla muutaman kilometrin päässä Kuusamon keskustasta ja noin 21 km päässä Rukan laskettelukeskuksesta.

Kylpylästä löytyy mm. kolme poreallasta, vesiliukumäki, leveä vesiputous, vesihierontapisteitä, vastavirtajoki ja lastenallas. Kylpyläresortista löytyy erikseen varattavissa oleva rantasauna Petäjälammen rannalla. Kuusamon Tropiikista ja sen läheisyydestä löytyy mm. golf-kenttä, monipuoliset hiihtoladut, Angry Birds Activity Park, hohtokeilarata ja kuntosali.

Kuusamon Tropiikki soveltuu todella hyvin rentoutumiseen ja lomailuun niin pariskunnille, perheille, kaveriporukoille kuin työporukoillekin. Katso tarkemmat tiedot ja varaa *kylpyläloma Holiday Club Kuusamon Tropiikista.

Holiday Club Saariselkä

Holiday Club Saariselkä on Euroopan pohjoisin kylpylä, joka sijaitsee Saariselällä.

Kylpylästä löytyy mm. poreallas, vesihierontapisteitä, vastavirta, vesiliukumäki, lastenallas vesileluineen, saunamaailma ja mahdollisuus virtuaalivesijumppaan. Saariselältä löytyy todella monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin ulkoiluaktiviteetteihin niin kesällä kuin talvella. Saariselällä on hyvät mahdollisuudet mm. hiihtoon ja lasketteluun, pilkkimiseen, lumikenkäilyyn, moottorikelkkailuun ja erilaisille safareille, maastopyöräilyyn, linturetkiin, vaeltamiseen, melontaan ja vaikka kullanhuuhdontaan Tankavaarassa.

Saariselkä soveltuu todella hyvin rentoutumiseen ja lomailuun niin pariskunnille, perheille, kaveriporukoille kuin työporukoillekin. Katso tarkemmat tiedot ja varaa *kylpyläloma Holiday Club Saariselältä.

Holiday Club Saimaan Rauha, Lappeenranta

Holiday Club Saimaan Rauha on Lappeenrannssa sijaitseva monipuolinen kylpyläresortti.

Kylpylästä löytyy mm. lastenallas, monitoimiallas vesipeleineen, iglusauna, hyppyallas, virtaava allas. Kylpylässä on saunamaailma, josta löytyy mm. höyrysauna, mastersauna, mökkisauna, suolasauna, allas ja leoptuoleja. Lisäksi kylpylästä löytyy SunDeck, josta löytyy mm. ulkoallas, paljuja, aurinkotuoleja, hirsisauna ja padel-kenttä.

Saimaan Rauha on monipuolinen lomakeskus, joka soveltuu hyvin niin pariskunnille, perheille, kaveriporukoille kuin työporukoillekin. Katso tarkemmat tiedot ja varaa varaa *kylpyläloma Holiday Club Saimaan Rauhasta.

Holiday Club Salla

Holiday Club Salla on idyllinen, tunturimaisemissa, Sallan kunnassa sijaitseva rauhallinen kylpylä, josta löytyy perinteiset sauna miehille ja naisille, sekä erilaisia altaita.Lue lisää ja varaa *kylpyläloma Holiday Club Sallasta.

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Holiday Club Tampereen Kylpylä sijaitsee Tampereella Näsijärven upeissa rantamaisemissa.

Lue lisää ja varaa *kylpyläloma Holiday Club Tampereen Kylpylästä.

Holiday Club Vierumäki

Holiday Club Vierumäki sijaitsee Vierumäellä, joka on taajama Heinolan eteläosassa. Varsinaista kylpylää Vierumäeltä ei vielä löydy, mutta sieltä löytyy erilaisia hoitoja tarjoava Day Spa. Vierumäelle on suunnitteilla myös kylpylä- ja saunamaailma.

Lue lisää resortin palveluista ja siirry varaamaan hemmotteleva aktiiviloma *Holiday Club Vierumäeltä.

Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylä sijaitsee nimensä mukaisesti Naantalissa. Kylpylästä löytyy muun muassa perinteinen poreallas, virkistysallas, ulkoallas ja tietenkin sauna.Lue lisää ja varaa *kylpyläloma Naantalin Kylpylästä.

Yyterin Kylpylä, Pori

Yyterin Kylpylä on Porissa, Yyterin hiekkarannan tuntumassa sijaitseva kylpylähotelli, josta löytyy kylpylä Mereneito. Kylpylästä löytyy muun muassa kuntoallas, poreallas, ulkoallas, suomalainen ja turkkilainen sauna, sekä kahluuallas perheen pienimille.

Lue lisää ja siirry varaamaan rentouttava *kylpyläloma Yyterin Kylpylästä.

Allas Sea Pool, Helsinki

Allas Sea Pool on monipuolinen, ympäri vuoden auki oleva urbaani kylpylä, joka sijaitsee Helsingissä kauppatorin vieressä. Allas Sea Pool on rakennettu, nimensä mukaisesti meren äärelle. Allas Sea Poolista löytyy lämmitetty ulkoallas, merivesiallas, saunoja, kahvila ja ravintola. Alueella järjestetään mm. erilaisia tapahtumia sekä ohjattuja tunteja ja kursseja. Tässä pääkaupunkiseudulla sijaitsevassa kylpylässä voi uida, saunoa, treenata, syödä ja nauttia virvokkeita. Lue lisää Allas Sea Poolista.

Saimaanranta Resort by Anttolanhovi, Mikkeli

Anttolanhovi on monipuolinen hotelli, mökki ja kylpylä kokonaisuus. Se on hyvä ympärivuotinen lomakohde, joka sijaitsee Saimaan rannalla Mikkelissä. Anttolanhovista löytyy majoitusta, ravintola, Spa, hierontapalveluita, rantasauna, sekä altaita. Anttolanhovissa voit muun muassa saunoa, rentoutua kylpylässä, tanssia, liikkua luonnossa ja harrastaa sisäliikuntaa. Anttolanhovi on myös mainio pysähdyspaikka veneilijälle.

Lue lisää ja siirry varaamaan *kylpyläloma Anttolanhovista.

Levi Hotel Spa, Kittilä

Levi Hotel Spa on Levillä, Sirkassa, Kittilän kunnassa sijaitseva tunnelmallinen kylpylä, josta löytyy muun muassa vesiliukumäki, altaita kuntoiluun, sekä poreallas. Kylpylästä löytyy myös muun muassa suomalainen sauna, kelosauna ja höyrysauna.

Lue lisää ja siirry varaamaan *kylpyläloma Levi Hotel Spasta.

Hotelli Keurusselkä, Keuruu

Hotelli Keurusselkä on Keuruulla, Keurusselän rannalla sijaitseva hotellikokonaisuus, josta löytyy rentouttava pienoiskylpylä.Lue lisää Hotelli Keurusselän pienoiskylpylästä.

Hotelli Mesikämmen, Ähtäri

Hotelli Mesikämmen on Ähtärissä, Ähtärin eläinpuiston vieressä sijaitseva hotelli, josta löytyy Mesikämmen Kylpylä. Kylpylästä löytyy muun muassa kuntouima-allas, lasten allas, vesihieronata-allas, poreallas sekä kolme saunaa. Kylpylä on loistava paikka rentoutua eläinpuistovierailun jälken.

Lue lisää ja siirry varaamaan *kylpyläloma Hotelli Mesikämmenestä.

Härmän Kylpylä, Ylihärmä

Härmän Kylpylä on Ylihärmässä, Härmä Golfin tuntumassa sijaitseva kylpylähotelli, josta löytyy muun muassa kuntouintiallas, kylmäallas, keidasallas, suomalainen sauna, turkkilainen sauna ja höyrysauna.Lue lisää Härmän Kylpylästä.

Imatran Kylpylä

Imatran Kylpylä on Imatralla Saimaan rannalla sijaitseva kylpylähotelli kokonaisuus, josta löytyy kylpylä Taikametsä monipuolisine allas- ja saunaosastoineen. Kylpylästä löytyy jopa 16 allasta ja 80 metriä pitkä vesiliukumäki.

Lue lisää ja siirry varaamaan *kylpyläloma Imatran Kylpylästä.

Järvisydän, Rantasalmi

Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän sijaitsee Rantasalmella idyllisen Saimaan rannalla. Järvisydämestä löytyy uniikin kylpyläkokemuksen tarjoava Järvikylpylä, hemmotteluhoitoja tarjoava Day Spa, erilaisia hoitoja tarjoava Kuru Day Spa ja useita varattavia saunoja. Järvisydämen alueelta löytyy todella monipuoliset majoitusmahdollisuudet kuten hirvisviitti, metsäsviitti, panorama-sviitti, panorama-huone, kotahotelli ja tietysti erilaisia huviloita. Alueelta löytyy lisäksi mm. karavaanialue ja vierasvenesatama. Järvisydän on monien mahdollisuuksien lomakohde joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet rentoutumiseen.

Lue lisää ja siirry varaamaan *kylpyläloma Järvisydämestä.

Kalajoki Resort ja Spa Hotel Sani, Kalajoki

Santa’s Resort & Spa Hotel Sani on Kalajoella, Kalajoen hiekkarantojen äärellä sijaitseva kylpylähotellikokonaisuus.

Lue lisää ja siirry varaamaan rentouttava *kylpyläloma Kalajoki Resortista.

Kumpeli Spa, Heinola

Kumpeli Spa on Heinolassa, Päijänteeseen yhteydessä olevan Ruotsalaisen rannalla sijaitseva, aikuiseen makuun sopiva kylpylähotelli. Kylpylän allasosastolta löytyy muun muassa poreallas, kävelyallas sekä kuuma- ja kylmävesialtaat ja saunamaailmasta löytyy infrapunasauna, aromisauna, perinteinen suomalainen sauna, sekä turkkilainen sauna. Talvisin löytyy myös avanto.

Lue lisää ja siirry varaamaan *kylpyläloma Kumpeli Spasta.

Peurunka, Laukaa

Peurunka on Laukaassa, Peurunka järven rannalla sijaitseva kylpylähotellikokonaisuus, josta löytyy muun muassa useita erilaisia altaita kuntoiluun ja rentoutumiseen, sekä perheen pienemmille, lisäksi kylpylästä löytyy 130 metriä ja 40 metriä pitkät vesilukumäet ja tavallinen sauna, infrapunasauna ja höyrysauna.

Lue lisää ja siirry varaamaan *kylpyläloma Peurungan kylpylästä.

Rokua Health & Spa Hotel

Rokua Health & Spa Hotel on Rokualla Pohjois-Pohjanmaalla, Rokuan kansallispuiston kupeessa sijaitseva kylpylähotelli, jossa on mukava rentoutua esimerkiksi kansallispuiston maisemissa ulkoilun jälkeen.

Lue lisää ja siirry varaamaan *kylpyläloma Rokuan kylpylästä.

Ruissalon Kylpylä, Turku

Ruissalon Kylpylä on Ruissalon saaressa, Turun edustalla sijaitseva kylpylähotelli, josta löytyy monipuolinen Spa ja Wellness osasto. Kylpylästä löytyy muun muassa uima- ja liikunta-allas, lämmin virkistysallas, sekä kaksi saunaa. Allasosastolta voi käydä meressä uimassa ja talvisin pääsee myös avantoon.

Lue lisää ja sirry varaamaan rentouttava *kylpyläloma Ruissalon Kylpylästä.

Tutustumislomat jopa alle 40 € /vrk /perhe

Katso tarkemmat tiedot:

Juhannus 2023

Juhannus 2023

Juhannus, odotettu keskikesän juhla on täällä taas. Tänä vuonna juhannusaatto on perjantaina 23.6.2023. Lue vinkit juhannuksen viettoon.

Talviloma 2023

Talviloma 2023

Vuonna 2023 koululaisilla talviloma on viikot 8-10. Katso tarkempi talviloman ajankohta vuonna 2023, lue vinkit sujuvaan lomailuun ja varaa talivloman majoitus ajoissa.

Pääsiäisloma 2023

Pääsiäisloma 2023

Vuonna 2023 pääsiäistä vietetään viikolla 14, eli pitkäperjantain 7.4.2023 ja toisen pääsiäispäivän 10.4.2023 välisenä aikana. Pääsiäisen ajankohta vaihtelee vuosittain, sillä sitä vietetään kevätpäiväntasauksen jälkeisen ensimmäisen täydenkuun jälkeisenä sunnuntaina.

Lue lisää ja löydä Suomen parhaat kylpylät ja kylpylähotellit

Anna lahjaksi Holiday Clubin kylpylälahjakortti

Kylpylälahjakortti ilahduttaa lahjansaajaa ja on mainio keino muistaa läheisiä. Kylyplälahjakortti on helppo antaa. Sen voi ostaa kätevästi netissä ja valita lahjakortille halutun toimitustavan.