Kuvituskuva, kuva: iStock.com / kzenon

Rentouttava miniloma aikuiseen makuun

Kaipaatko irtiottoa arjesta yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa? Lyhytkin kylpyläloma rauhoittaa kehoa ja mieltä. Rauhallinen kylpylä aikuiseen makuun on loistava paikka rentoutua arjen kiireiden keskellä tai vaikka pitkän viikonlopun ajan. Kaikki eivät välttämättä pidä vauhdikkaista vesiliukumäistä vaan osa meistä haluaa rentoutua mielummin porealtaissa, nauttia hierovista suihkuista, virkistyä kylmäaltaissa ja rahoittua kuumissa löylyissä.

Tälle sivulle on koottu muutamia ideoita joiden avulla voi löytyä myös sinulle sopiva kylpylä aikuiseen makuun. Sellainen paikka jossa on mukava rentoutua ja pitää vaikkapa viikonlopun mittainen miniloma kumppanin kanssa. Tasokkaita kylpylöitä löytyy ympäri Suomen ja ne ovat loistava lisä loman viettoon kotimaassa ja samalla hyvä keino edistää kotimaanmatkailua omalta osalta.

Haikon Kartano ja Kylpylä, Porvoo

Haikon kartano sijaitsee Porvoossa. Haikosta löytyy upea kartanorakennus, hotelli, kylpylä, ravintola, erilaisia tiloja kokouksien ja juhlien pitämiseen sekä upeat ulkoilumaastot. Haikon Kartano on erinomainen kylpylä aikuiseen makuun. Se on loistava paikka rentoutua ja rauhoittua. Lue lisää Haikon kartanosta.

Hotelli Anttolanhovi, Mikkeli

Anttolanhovi on monipuolinen kylpylä ja hotelli ja ympärivuotinen lomakohde, joka sijaitsee Saimaan rannalla Mikkelissä. Anttolanhovista löytyy majoitusta, ravintola, Spa, hierontapalveluita, rantasauna, sekä altaita. Anttolanhovissa voit muun muassa saunoa, rentoutua kylpylässä, tanssia, liikkua luonnossa ja harrastaa sisäliikuntaa. Anttolanhovi on myös mainio pysähdyspaikka veneilijälle. Lue lisää Anttolanhovista.

Naantalin Kylpylä, Naantali

Naantalin Kylpylä sijaitsee nimensä mukaisesti Naantalissa. Kylpylästä löytyy muun muassa perinteinen poreallas, virkistysallas, ulkoallas ja tietenkin sauna. Lue lisää *Naantalin Kylpylästä.

Löydä kylpylä matkakohteesi läheltä

Kylpylät ovat loistavia paikkoja rentoutua loman tiimellyksessä tai vaikka arjen keskellä. Kylpylässä voit rentoutua monella eri tavalla yksin tai yhdessä. Suomesta löytyy yli 50 kylpylää ympäri maan Etelästä Pohjoiseen.