Workcation

Yhdistä etätyö, matkailu ja lomailu

Haluaisitko sinäkin yhdistää lomailun ja työn teon mielekkäällä tavalla? Nauti lomasta ja keskity työntekoon virkeänä, levänneenä ja rentoutuneena. Workcation, eli suomeksi etätyöloma, yhdistää rentouttavan lomailun ja sujuvan etätyön.

Yhdistä etätyö ja lomailu etätyölomalla

Jos työskentelet sellaisessa yrityksessä ja työtehtävässä, jossa voit tehdä etätöitä pidemmän aikaa ja perheesi tai oma elämäntilanteesi sen sallii, niin voit lähteä yksin tai perheesi kanssa matkaan ja yhdistää kätevästi ja helposti työnteon ja lomailun. Eli toetuttaa etätyöloman jossain aivan muualla kuin teidän arkisissa kotimaisemissa.

Workcation yhdistää mukavalla ja rentouttavalla pidemmän lomamatkan ja sujuvan etätyön. Etsi ja varaa haluamallesi ajanjaksolle matkaseurueellellesi sopiva tilapäinen majoitus tai valmis workcation. Huomioi majoitusta valitessasi etätyön asettamat vaatimukset. Voitko tehdä töitä samalla kun muut nukkuvat, ovat hereillä, leikkivät tai tekevät jotain ihan muuta. Esimerkiksi isompi, useamman huoneen lomahuoneisto tai mökki ylimääräisellä makuuhuoneella saattaa olla toimiva ja helppo ratkaisu.

Miten yhdistää rentouttava lomailu ja tehokas etätyö?

Etätyölomalla voit rentoutua työpäivän jälkeen esimerkiksi kylpylässä, loma-asunnolla tai mökillä kaukana normaaleista arkisista ympyröistä.

Maiseman vaihtaminen pidemmäksi aikaa tekee mielen virkeäksi ja paikan vaihtaminen mahdollistaa monien harrastusten ja aktiviteettien toteuttamisen etätyöpäivien jälkeen.

Nauti etätyön tuomasta joustavuudesta ja vapaudesta ja toteuta unelmiesi etätyöloma.

Vuokraa mökki ja toteuta rentouttava workcation Suomessa

Yhdistä etätyö ja loma helposti ja vaivattomasti vuokraamalla mökki jostain ihan muualta.