Tilapäismajoitus

Miten löytää tilapäinen majoitus?

Elämä on täynnä muuttuvia tilanteita. Normaalin arjen keskellä voi tulla tarve löytää väliaikainen majoitus oman kodin sijaan hieman pidemmäksikin aikaa. Jollekin se voi olla mahdollisuus majoittua kauempana kotoa etätyöloman merkeissä ja jollekin toiselle taas tarve poistua omasta kotoa esimerkiksi putkiremontin ajaksi. Tilapäinen majoitus on tällöin tarpeellinen ratkaisu.

Etsi ja löydä tarvitsemasi tilapäismajoitus

Jossain elämän vaiheessa omassa asunnossa voi olla edessä sellainen remontti jonka vuoksi siellä ei voi hetkellisesti asua ja tarvitaan tilapäistä majoitusta remontin ajaksi. Joskus taas työ tai opiskelu saattaa viedä hetkellisesti toiselle paikkakunnalle.

Tilapäisen majoitustarpeen vuoksi muuttaminen tai pidempiaikainen vuokra-asunto ei välttämättä aina ole se ensisijainen vaihtoehto. Jossain täytyy kuitenkin asua. Tarvitaan siis tilapäinen asunto tai väliaikainen majoitus työn tai opiskelun vuoksi.

Tilapäismajoitus on apu elämän muutoksissa varsinkin silloin kun sinun tarvitsee hetkellisesti oleskella hieman pidempään jossain muualla kuin kotona eikä hotellitasoinen majoitus ole kuitenkaan vaihtoehto niin pitkäksi aikaa. Tilapäismajoituksesta kannattaa ottaa kaikki irti ja kääntää sen tarve myös mahdollisuudeksi majoittua tilanteen salliessa vaikka hetki jossain vähän kauempanakin kotoa.

Tilapäismajoitus remontin ajaksi

Tarvitsetko tilapäistä majoitusta remontin ajaksi? Tilapäismajoitus onnistuu monella paikkakunnalla esimerkiksi *Forenomin kautta. Vaihtoehtoja on todella paljon halusit sitten kalustetun asunnon, huoneistohotellin tai hostellin majapaikaksesi. Katso löytyykö haluamaltasi paikkakunnalta sopiva majoitus tilapäiseen majoittumiseen remontin ajaksi esimerkiksi putkiremontin ajaksi.

Jos voit tehdä etätöitä mistä vaan, niin harkitse myös etätyön ja loman tilapäistä yhdistämistä. Toteuta remontin aikana unelmien etätyöloma, eli workcation vaikka kauempanakin kotoa. Pääkaupunkiseudulta Lappiin ja toisinpäin.

Tilapäismajoitus työn, projektin tai opiskelun ajaksi

Joskus työ, projekti tai opiskelu vie tilapäisesti toiselle paikkakunnalle. Aina ei kuitenkaan pidempään muuttoon tai toissijaiseen asuntoon ole tarvetta, vaan tarpeeseen riittäisi mainiosti tilapäinen kodinomainen majoitus.

*Forenom tarjoaa monenlaisia majoitusvaihtoehtoja jotka sopivat niin projektityötä tekeville kuin opiskelijoille tilapäiseksi majoitusratkaisuksi. Kalustetut asunnot ja huoneistohotellit mahdollistavat hyvinkin kodinomaisen majoittumisen silloin kun tarvitaan kodista tuttuja mukavuuksia. Tutki tarjontaa ja löydä itsellesi sopiva tilapäinen majoitus.

Löydä edullinen tilapäinen majoitus

Forenomin kautta löydät kalustetut asunnot, huoneistohotellit ja hostellihuoneet tilapäiseen majoitustarpeeseen sekä yritys- että yksityisasiakkaana.

Etätyömajoitus ja etätyöloma

Jos sinun on mahdollista tehdä etätöitä pidempi aika ja voit lähteä perheesi kanssa matkaan, niin voit helposti ja kätevästi toteuttaa workcationin, eli etätyöloman. Yhdistä lomamatka ja etätyö vaivattomasti esimerkiksi rentoutumalla työpäivän jälkeen kylpylässä, loma-asunnolla tai mökillä. Maiseman vaihtaminen pidemmäksi aikaa saa varmasti mielen virkeäksi.

Toteuta unohtumaton ja rentouttava etätyöloma. *Lue lisää.

Etätyötä takkatulen ääressä, kuva: iStock.com / wesvandinter

Toteuta unelmiesi workcation, tuttavallisemmin etätyöloma

Yhdistä etätyö ja loma helposti ja vaivattomasti kaikilla mukavuuksilla.