Kylpylähotellit Suomessa

Majoitu kotimaanmatkalla kylpylähotelliin ja rentoudu

Kylpylähotelli on vaivaton ja rentouttava keino majoittua kotimaanmatkalla. Kylpylähotellissa voit yhdistää helposti ja kätevästi kylpyläloman vaikka kaupunkilomaan tai laskettelulomaan riippuen minne päin haluat suunnata. Kylpylä on loistava lomakohde vaikka perheen kanssa tai kaveriporukalla.

Kylpylät Suomi

Kylpylän ja hotellin mukavuudet samassa paketissa

Kylpylähotellit ovat loistavia paikkoja rentoutumiseen ja loman viettämiseen. Voit mennä ystävien tai perheen kanssa tai sitten ihan yksin jos kaipaat omaa aikaa. Kylpylän puolella voit rentoutua kaikessa rauhassa ja hotellissa voi nauttia maittavasta aamiaisesta ja helposta elämästä kaikilla mukavuuksilla.

Kylpylähotellien ympäristössä on usein tarjolla monenlaista aktiviteettia. Selvitä etukäteen mitä kaikkea voit tehdä matkakohteessasi ja ota golfbägi, laskettelusukset tai lauta mukaan ja nauti lomasta. Kylpylöitä ja kylpylähotelleita on Suomessa useita ja niitä on eripuolilta maata. Katso Suomen kylpylät kartalla ja löydä juuri sinua kiinnostava kohde.

Kylpylä aikuiseen makuun

Kaipaatko irtiottoa arjesta yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa? Lyhytkin kylpyläloma rauhoittaa kehoa ja mieltä. Rauhallinen kylpylä aikuiseen makuun on loistava paikka rentoutua arjen kiireiden keskellä tai vaikka pitkän viikonlopun ajan. Kaikki eivät välttämättä pidä vauhdikkaista vesiliukumäistä vaan osa meistä haluaa rentoutua mielummin porealtaissa, nauttia hierovista suihkuista, virkistyä kylmäaltaissa ja rahoittua kuumissa löylyissä.

Retkeily
Retkeily kansallispuistossa – Seikkailua Suomen luonnossa

Retkeily kansallispuistossa – Seikkailua Suomen luonnossa

Kevään tullen monet suomalaiset kaipaavat luontoon ja retkeilemään, ja mikä olisikaan parempi tapa kokea Suomen upea luonto kuin vierailemalla kansallispuistoissa? Retkeily kansallispuistossa antaa mahdollisuuden nähdä ja kokea upeita luontoelämyksiä. Esimerkiksi Nuuksion, Repoveden ja Oulangan kansallispuistot tarjoavat retkeilijöille monipuolisia elämyksiä ja unohtumattomia hetkiä luonnonhelmassa.

Kesä
Juhannus 2023

Juhannus 2023

Juhannus, odotettu keskikesän juhla on täällä taas. Tänä vuonna juhannusaatto on perjantaina 23.6.2023. Lue vinkit juhannuksen viettoon.

Lue lisää kotimaan kylpylähotelleista