Risteilyt

Yhdistä kotimaanmatka, ulkomaanmatka ja merellinen elämys

Lähde risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan viettämään mukavaa aikaa kaupungissa ja nauttimaan vapaa-ajasta ja risteilystä. Helsingistä pääsee helposti ja kätevästi Tallinnaan tai Tukholmaan ja Turusta Tukholmaan tai Maarianhaminaan. Valitse määränpääsi, katso tarjoukset ja varaa risteily.

Risteilyt Helsingistä

Helsingistä lähtee päivittäin nopeita päiväristeilyitä Tallinnaan sekä perinteisiä ”Ruotsinlaivoja” Tukholmaan, joilla voi viettää päivän Tukholmassa ja viettää iltaa ja olla yötä laivalla. Risteily on kiva lisä myös sellaisen kotimaanmatkan oheen, joka suuntautuu pääkaupunkiseudulle.

Helsinki – Tallinna risteily

Helsinki – Tallinna väli menee nopeasti laivalla. Helsingistä pääse nopeasti ja kätevästi ”Etelä-Helsinkiin” viettämään päivää tai useampaa Tallinnassa.

Katso tarjoukset ja varaa päiväristeily Helsingistä Tallinnaan *Viking XPRS:llä tai *Tallink Shuttlella.

Helsinki – Tukholma risteily

Helsingistä on helppoa ja vaivatonta tehdä perinteinen risteily ja lähteä ruotsinlaivalla Tukholmaan. Yö menee mukavasti laivalla ja päivän voi halutessaan viettää Tukholmassa. Tukholmasta löytyy monenlaista tekemistä moneen makuun mm. monipuolisia kauppoja ja kauppakeskuksia, nähtävyyksiä ja ravintoloita.

Katso tarjoukset ja varaa päiväristeily Helsingistä Tukholmaan *Silja Linella tai *Viking Linella.

Risteilyt Turusta

Turku – Tukholma risteily

Katso tarjoukset ja varaa risteily Turusta Tukholmaan *Viking Gracella, *Silja Baltic Princessillä tai *Viking Gloryllä.

 

Kaupunkiloma Maarianhaminaan

Ahvenanmaa (ruotsiksi Åland) on useasta saaresta muodostuva saariryhmä ja yksi Suomen maakunnista, joka sijaitsee Itämerellä Suomen ja Ruotsin välissä. Ahvenanmaalla on oma itseallinto ja sen pääkaupunki on Maarianhamina, joka on myös Ahvenanmaan ainoa kaupunki. Se on myös loistava matkailukohde.

Suosittuja nähtävyyksiä Ahvenanmaalla on muun muassa Kastelholman linna, Ahvenanmaan kulttuurihistoriallinen museo, Ahvenanmaan merenkulkumuseo, purjehdusalus Pommern, lasten oma saari Lilla Holmen, perhepuisto Smartpark, Lasten merenkulkumuseo, Bomarsundin linnoitus ja Maarianhaminan merikortteli.

*Katso tarjoukset ja varaa kaupunkiloma Maarianhaminaan.

Lue lisää kotimaanmatkailusta