Mainostajan ratkaisut

Kotimaankohteet.fi mainosratkaisut mainostajille
Kotimaankohteet.fi -sivusto esittelee erilaisia matkailukohteita ja tarjoaa lukijoille vinkkejä onnistuneen kotimaanmatkan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Sivusto tavoittaa useita erilaisia kotimaan matkailusta kiinnostuneita ja tietoa etsiviä ihmisryhmiä erilaisista demografisista kohderyhmistä.
Tietoa sivustostaMediaratkaisut

Lukijoitamme kiinnostaa

Sivustolla vierailee paljon kotimaanmatkailusta tietoa etsiviä kävijöitä, jotka hyötyvät kotimaan matkailun palveluista kertovasta kiinnostavasta ja informatiivisesta sisällöstä.

Jos mainostajana tarjoat palveluita, jotka kiinnostavat kotimaan matkailijoita, niin sivustomme kautta heidän tavoittaminen onnistuu kustannustehokkaasti.

Sivuston tavoittavuus

Uudistetun rakenteen myötä sivuston tavoittavuus on voimakkaassa kasvussa. Uudistettu Kotimaankohteet.fi tavoittaa hakukoneiden kautta useita kotimaanmatkailuun liittyviä teemoja etsiviä hakukoneiden käyttäjiä, jotka etsivät tietoa ja uusia ideoita kotimaanmatkailuun.

Sivustolla vieraili 1.4.2023 – 31.3.2024 välisenä aikana yli 80.900 kävijää ja sivulatauksia kertyi yli 226.500. (lähde: Google Analytics, ajanjaksolta 01/2022–12/2022). Lue lisää Kotimaankohteet.fi-sivuston tavoittavuudesta.

Suosittuja sisältöjä ovat mm.

  • Laskettelukeskukset
  • Kylpylät
  • Majoitus
  • Loma-ajat
  • Perheloma Suomessa

 

Mediaratkaisut Kotimaankohteet.fi -sivustolla

Bannerimainonta

Bannerimainonnassa sivuston olemassa olevien sivujen ja sisältöjen väleistä löytyviä mainosbannereita valjastetaan kaupalliseen yhteistyöhön. Bannereiden kuvat ja tekstit voitte tuottaa joko itse tai ne voidaan tehdä teille valmiiksi ratkaisuksi toiveidenne pohjalta. Bannerin linkki ohjataan toivomaanne URL-osoitteeseen. Teemme sekä lyhyempiä kampanjoita, että pidempää yhteistyötä.

Natiivimainonta

Natiivimainonnassa sivustolle julkaistava uusi ja tuore sisältö valjastetaan kaupalliseen yhteistyöhön. Sivuston artikkeleita ja alasivuja hyödyntämällä pyritään herättämään lukijan kiinnostus teidän yrityksen viestiä kohtaan. Huolella suunniteltu ja toteutettu natiivimainonta on kiinnostavaa ja sitouttaa lukijan toimimaan yrityksenne tavoitteen mukaisesti.

Mediamyynti / Ad Sales

Aki Hangasluoma
Yrittäjä
Kotimaankohteet.fi / Tavoittava Media
040 837 0766
mediamyynti@kotimaankohteet.fi

Ota yhteyttä

3 + 4 =