Tietoa Kotimaankohteet.fi -sivustosta

Kotimaankohteet.fi on sivusto, joka tutkii ja esittelee erilaisia kotimaan matkailukohteita ja matkailumahdollisuuksia lähellä ja hieman kauempana kotoa. Sivusto on tarkoitettu ennen kaikkea kotimaanmatkailusta kiinnostuneille ja kotimaan matkailua harkitsevalle unohtumattoman ja ikimuistoisen kotimaanmatkan ideoinnin, suunnittelun ja toteutuksen tueksi. Ota vinkit talteen ja suunnittele kotimaanmatkasi.

Tutustu sivustoon

Sivustolla esitellään erilaisia suosittuja ja tunnettuja matkailukohteita, sekä myös vähemmän tunnettuja matkailukohteita. Sivuston keskeisenä teemana ja tarkoituksena on auttaa sinua löytämään hyviä matkailukohteita ja -ideoita Suomen rajojen sisäpuolelta.

Kanatavana ajatuksena on, että unohtumattoman ja antoisan matkan ei aina tarvitse suuntautua ulkomaille. Meillä on Suomessa uskomattoman paljon nähtävää ja koettavaa. Suomi on täynnä pistäytymisen arvoisia matkailukohteita niin, lähellä kuin kaukanakin. Toivottavasti sinä ja lähipiirisi löydätte täältä uusia ideoita ja ajatuksia kotimaan matkailuun.

Sivustolla on esitelty erilaisia kotimaanmatkailun teemoja, kuten: eläintarhat ja eläinpuistot, hiihto- ja laskettelukeskukset, kylpylät, museot, retkeily ja kansallispuistot.

Kotimaankohteet.fi toivottaa sinulle hyvää kotimaanmatkaa!

Nettisivujen hakukoneoptimoinnin on toteuttanut Detonator Marketing (Hangasluoma Ventures).

Sivustoa julkaisee ja ylläpitää:
Hangasluoma Ventures
Y-tunnus: 2415372-2

Täältä löydät sivuston käyttöehdot, tietosuojaselosteen ja sivuston ylläpidon yhteystiedot.

Oletko kiinnostunut kaupallisesta yhteistyöstä? Ota yhteyttä.

Mikä kohde kaipaisi mielestäsi esittelyä täällä?