Tietoa Kotimaankohteet.fi -sivustosta

Kotimaankohteet.fi on aidosti kotimainen matkailumedia

Kotimaankohteet.fi -sivusto tutkii ja esittelee erilaisia kotimaan matkailukohteita lähellä ja hieman kauempana kotoa. Sivusto on tarkoitettu ennen kaikkea kotimaanmatkailusta kiinnostuneille ja kotimaan matkailua harkitsevalle unohtumattoman ja ikimuistoisen kotimaanmatkan ideoinnin, suunnittelun ja toteutuksen avuksi. Katso vinkit ja suunnittele seuraava kotimaanmatkasi.

Tutustu sivustoon

Vinkkejä ja ideoita kotimaanmatkailuun

Sivustolla esitellään erilaisia suosittuja ja tunnettuja matkailukohteita, sekä myös vähän vähemmän tunnettuja matkailukohteita. Sivuston keskeisenä teemana ja tarkoituksena on auttaa lukijaa löytämään kiinnostavia matkailukohteita ja saamaan uusia ideoita matkailuun Suomen rajojen sisäpuolella.

Kanatavana ajatuksena sivustolla on, että unohtumattoman ja antoisan matkan ei tarvitse aina suuntautua ulkomaille. Meillä on Suomessa uskomattoman paljon nähtävää ja koettavaa. Kaunis luonto, hyvää ruokaa, hieno kulttuuri, paljon aktiviteetteja ja todella paljon koettavaa. Suomi on täynnä pistäytymisen arvoisia matkailukohteita niin lähellä kuin kaukanakin. Toivottavasti sinä ja lähipiirisi löydätte täältä uusia ideoita ja ajatuksia kotimaan matkailuun.

Sivustolla on esitelty erilaisia kotimaanmatkailun teemoja kuten eläintarhat ja eläinpuistot, hiihto- ja laskettelukeskukset, kylpylät, museot, ja kansallispuistot. Kotimaankohteet.fi toivottaa sinulle ja matkaseurueellesi hyvää ja antoisaa kotimaanmatkaa!

Sivuston ylläpito

Sivustoa julkaisee ja ylläpitää:
Tavoittava Media (Hangasluoma Ventures)
Y-tunnus: 2415372-2

Sivuston hakukoneoptimoinnin on toteuttanut Detonator Marketing (Hangasluoma Ventures).

Täältä löydät sivuston käyttöehdot, tietosuojaselosteen ja sivuston ylläpidon yhteystiedot.

Kaupallinen yhteistyö

Sivusto on mainosrahoitteinen. Sivustolla hyödynnetään mm. kumppanuusmarkkinoinnin avulla mainoslinkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että ylläpito voi saada komissiota esimerkiksi siitä, että klikkaat sivustolla olevaa mainostajan linkkiä ja teet ostoksen mainostajan verkkokaupassa. Lue lisää miten kumppanuusmarkkinointi toimii käytännössä. Mainoslinkit on merkattu *-merkillä. Jos olet kiinnostunut kaupallisesta yhteistyöstä tai mainostamisesta sivustolla, niin katso mediaratkaisut mainostajille ja ota yhteyttä mediamyyntiin.

Mikä kohde kaipaisi mielestäsi esittelyä täällä?