Teemat

Kansallispuistot Suomessa

Suomesta löytyy nykyisellään jo 40 kansallispuistoa ympäri maata Etelästä Pohjoiseen. Kansallispuistot ovat tarjoavat loistavia mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja kansallismaisemista.

Eläintarhat ja eläinpuistot Suomessa

Suomessa on useita kymmeniä eläintarhoja, eläinpuistoja ja kotieläinpuistoja, joissa voit ihastella, seurailla ja ihmetellä erilaisia eläimiä. Eläintarha ja eläinpuistot mahollistavat sen että pääset näkemään eri eläinlajeja hyvin läheltä.

Hankielämää rinteillä ja laduilla

Talvi on mitä parhainta aikaa ulkoiluun ja ulkona liikkumiseen. Laskettelu ja hiihtäminen vie ajatukset helposti pois arjen kiireistä. Tutustu kotimaisien laskettelu- ja hiihtokeskuksien tarjontaan.

Historian havinaa museoissa

Matkaillessa kannattaa tutustua historiaan ja kulttuuriin. Kotimaasta löytyy upeita ja erilaisia museoita todella moneen eri makuun. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin kiinnostavaa. Kannattaa tarkistaa löytyykö matkan varrelta tai matkakohteesta jotain uutta ja mielenkiintoista museota, johon et ole vielä aiemmin tutustunut.

Rentouttavaa lilluttelua kylpylässä

Arjen kiireet, stressi ja paine rasittaa helposti kehoa ja mieltä. Rentoudu kotimaan matkallasi kylpylässä joko yksin tai yhdessä lähimmäistesi kanssa. Suomesta löytyy hyvä kattaus kylpylöitä ympäri maata. Jos ei sopivaa löydy matkakohteesta, kannattaa katsoa löytyykö mieluisa matkan varrelta.