Teemat

Luonnossa liikkumista ja rentoutumista

Suomesta löytyy valtava määrä upeita ja elämyksellisiä retkeilykohteita luonnossa liikkumiseen. Kotimaassa voit käydä esimerkiksi kansallispuistoissa, luontopoluilla, ja monissa muissa retkeilykohteissa. Maita ja mantuja riittää varmasti monenlaiseen luonnossa liikkumiseen.

Rentouttavaa lilluttelua kylpylässä

Arjen kiireet, stressi ja paine rasittaa helposti kehoa ja mieltä. Rentoudu kotimaan matkallasi kylpylässä joko yksin tai yhdessä lähimmäistesi kanssa. Suomesta löytyy hyvä kattaus kylpylöitä ympäri maata. Jos ei sopivaa löydy matkakohteesta, kannattaa katsoa löytyykö mieluisa matkan varrelta. 

Historian havinaa museoissa

Matkaillessa kannattaa tutustua historiaan ja kulttuuriin. Kotimaasta löytyy upeita ja erilaisia museoita todella moneen eri makuun. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin kiinnostavaa. Kannattaa tarkistaa löytyykö matkan varrelta tai matkakohteesta jotain uutta ja mielenkiintoista museota, johon et ole vielä aiemmin tutustunut.

Hankielämää rinteillä ja laduilla

Talvi on mitä parhainta aikaa ulkoiluun ja ulkona liikkumiseen. Laskettelu ja hiihtäminen vie ajatukset helposti pois arjen kiireistä. Tutustu kotimaisien laskettelu- ja hiihtokeskuksien tarjontaan.

Share This