Suomen Ilmavoimamuseo esittelee Suomen ilmailun historiaa sen alkuajoista asti aina nykypäivään saakka. Museon pääpaino on sotilasilmailussa ja siellä on esillä runsaasti eri aikakauden sotilaslentokoneita tarvikkeineen. Museossa on esitelty eri aikakausien koneita ja niihin liittyviä tarinoita todella monipuolisesti.

Suomen Ilmavoimamuseo sijaitsee Tikkakoskella noin 19 kilometriä Jyväskylästä Pohjoiseen pitkin tietä E75. Museo sijaitsee aivan Jyväskylän lentokentän tuntumassa, lentokentän eteläpuolella (lentoasemalle ajetaan Pohjoisempaa). Museo löytyy osoitteesta Tikkakoskentie 125, 41160 TIKKAKOSKI. Lue lisää museosta ja sen aukioloajoista ja hinnoista Suomen Ilmavoimamuseon nettisivuilta. Suomen Ilmavoimamuseoon pääset myös Museokortilla.

Suomen Ilmavoimamuseosta on tehty erittäin hieno virtuaalimuseo. Tutustu virtuaalimuseoon osoitteessa: https://ilmavoimamuseo.fi/virtualmuseum/

Varoitus! Museosta lähtiessä saatta tulla sellainen fiilis, että auton stereoista on paluumatkalla soitettava Top Gun elokuvan tunnusbiisi Danger Zone.

Löydä majoitus Jyväskylästä