Kuvituskuva, kuva: iStock.com / gbrundin

Vuonna 2023 pääsiäistä ja pääsiäisloma 2023 vietetään viikolla 14, eli pitkäperjantain 7.4.2023 ja toisen pääsiäispäivän 10.4.2023 välisenä aikana. Pääsiäisen ja pääsiäisloman ajankohta vaihtelee vuosittain, pääsiäistä vietetään kevätpäiväntasauksen jälkeisen ensimmäisen täydenkuun jälkeisenä sunnuntaina. Pääsiäisloma 2023 ajoittuu siis 7.–10.4.2023 välille.

Pääsiäinen 2023 on loistavaa aikaa nauttia vielä keväisestä talvesta kevättalvesta ja rentouttavasta lomasta vaikka koko perheen kanssa. Jos voitte pitää lomaa pääsiäisenä vain nuo pääsiäisen ajan neljä päivää, niin jo siinäkin ajassa ehtii lomailemaan kotimaassa ihan kunnolla. Pääsiäisen aikaan on helppoa viettää kevättalven aurinkoinen lasketteluloma tai vaikkapa rentouttava kylpyläloma perheen tai ystävien kanssa.

Pääsiäinen on todella suosittu ajankohta lomailla. Parhaat majoitukset ja matkakohteet vartaan pääsiäisen sesonkiin hyvissä ajoin. Jos aiot viettää pääsiäislomaa 2023, niin kannattaa toimia nopeasti. Muista sopia lomat ja varata pääsiäisloman majoitus ajoissa, sillä parhaat kohteet ja majoitukset menevät nopeasti.

Jos kaipaat pidempää lomaa, niin pääsiäisviikolla saa vain muutaman päivän ylimääräisellä vapaalla vapaaksi koko viikon. Siinä ehtii sitten jo lomailemaan vaikka vähän kauempana kotoa. Jos lähdet laskettelemaan kotimaassa niin voit tarkistaa vielä ennen matkaan lähtöä kohteen lumitilanteen lumikartalta.

Hyvää ja rentouttavaa pääsiäistä kun sen aikaa koittaa!