Musta perjantai

Kulutusjuhlan yksi merkittävimpiä päiviä, eli Black Friday on täällä taas tänään 27.11.2020. Päivä tuo mukanaan monia alennuksia joista myös innokas matkailija voi hyötyä. Katso tästä vinkit ja hyödynnä Black Friday:n tarjoukset. 

Tiesitkö että tätä päivää vietetään heti kiitospäivän jälkeisenä päivänä, aina marraskuun neljännen torstain jälkeisenä perjantaina. Black Friday on rantautunut meille tänne pohjolaan mistä muualtakaan kuin Yhdysvalloista, jossa sitä pidetään joulusesongin avauspäivänä. Kerrotaan että sana Black Friday tulee siitä, että joskus muinoin kiitospäivän jälkeinen päivä työllisti poliisia normaalia enemmän. Tai ehkä silläkin on osansa tässä asiassa että tämän päivän jälkeen kauppojen vuoden tulos muuttuu punaisesta mustaksi (jenkkiläinen merkkaustapa) eli negatiivisesta positiiviseksi voiton puolelle. (Lähde: Wikipedia)

Oli niin tai näin, Black Friday on täällä tänään, myös Suomessa. Tänä päivänä ja oikeastaan tällä viikolla monet kaupat ja muut putiikit ja puljut laittavat toinen toistaan suurempia alennuksia saadakseen ihmiset ostotuulelle. Vastuullisen kuluttaja ei tästä tietenkään hätkähdä vaan ostaa huikeista alennuksista huolimatta silti vain oikeasti tarvitsemiaan, kestäviä tuotteita. Tänään niitä saattaa saada vain normaalia edullisemmin. Tässä on esitelty muutamat Black Friday:n tärpit ja vinkit innokkaimille kotimaanmatkailijoille. Tämä ”merkkiväpäivä” on myös mitä mainioin hetki ostaa joululahjat läheisille.

Artikkeli sisältää kaupallisia mainoslinkkejä ja joitakin muita linkkejä.

Black Fridayn tärpit kotimaanmatkailijalle

Museolämyksiä lähellä tai kaukana

Jos sinä tai lähesesi on innokas museoiden kävijä ja historiaan tutustuja niin nyt kannattaa harkita Museokortin hommaamista (jos vain koronatilanne ja oma ennustuksesi tulevaisuudesta sen sallii). Museokortin saa nyt Black Fridayn kunniaksi alennettuun hintaan. Museokortti on myös mainio lahjaidea läheiselle.

Edullisesti lumille

Hiihto- ja laskettelukeskuksissa viihtyvä matkailija saattaa saada myös alennusta Black Friday:n kunniaksi kausikortista. Esimerkiksi Vihti Ski Center -kausikortin saa nyt alennettuun hintaan.

Hemmottelua kylpylässä

Hemmottelulahjakortti kylpylään itselle tai lahjaksi on myös mainio hankinta näin pimeään aikaan vuodesta. Jos sinä tai läheisesi olet suunnittelemassa matkaa lähitienoille, niin Black Friday kunniaksi lahjakortin saa alennettuun hintaan esimerkiksi *Naantalin kylpylään ja *Ruissalon kylpylään.

Tarpeelliset tarvikkeet ja varusteet matkalle

Innokas matkailija ja retkeilijä tarvitsee reissuillaan kaikkea hyödyllistä ja tarpeellista. Esimerkiksi *Scandinavian Outdoorista löytyy suurie valikoima erilaisia kotimaanmatkailijalle soveltuvia tarpeellisia tavaaroita ja vaatteita. Sieltä löytyy nyt esimerkiksi huikea määrä matkailijalle sopivia *reppuja ja *rinkkoja alennettuun hintaan. Kaikista innokkaimmalle matkailijalle soppi loistavasti esimerkiksi *Kodakin PPS1100 Pro -virtapankki, josta löytyy virtaa jopa 230V pistokkeella vaikka läppärin lataamiseen matkalla. Eipähän lopu matkailijalla virta kesken matkalla.

Mukavaa kiitospäivän jälkeistä perjantaita kaikille ja mukavaa kaupallista joulusesongin alkua näin Black Friday teeman mukaisesti!